Ходити з Христом

Ходити з Христом

Пастор Карл Генрі Стівенc

Я ніколи не бачив, щоб мертва людина напивалась, вживала наркотики, сперечалась, впадала у депресію або говорила в негативізмі. Мертва людина ніколи не погрожувала вчинити самогубство. Відповідь на наші проблеми полягає у розп’яті та воскресінні в Христі.

Чому я повинен жити життям, яке було засуджене, коли я маю нове життя в Христі, до якого стара людина ніколи б не пасувала, хоча Адам живе в мені? Ми обираємо ходити в новій людині (Рим.0604). Коли ми ходимо в оновленні Духа, ми маємо природу Христа (Рим.0706).

Ми щодня оновлюємось духом нашого розуму (Еф.0423). Все нове, і в ньому немає нічого старого. А що, якщо ми впадемо три-чотири рази? Тоді кожен раз, коли це стається, ми визнаємо це, покидаємо це і йдемо далі настільки швидко, що ледве помічаємо, що впали. Єдина причина, чому ми називаємо свій гріх, - це щоб ми не продовжували жити в ньому. Життя в Христі не складне; воно неможливе! Але Ісус Христос завершив роботу. Він помер, і ми померли з Ним. Він воскрес, і ми воскресли з Ним. У нас є щось нове, щось вічне - життя, яке ніколи не постаріє.


Print   Email