Божа спроможність

Божа спроможність

Blog Hits: 509
Пастор Карл Генрі Стівенс

Гедеон є прикладом людини, яка не була готова до Божого поклику. Він був із бідного племені Манасії і відчував, що Бог був богом минулого. Він пам’ятав, як Бог визволив дітей Ізраїля з Єгипту, але він насправді думав, що Господь покинув Ізраїля в ті часи. Гедеон не заслуговував Божого поклику. Перше послання до Коринтян 0125-29 описує, як Бог кличе немічних, немудрих, простих і погорджених цього світу, "щоб значне знівечити".

 Цей принцип повинен бути передумовою поклику, який Бог має для кожного віруючого. Бог сказав Гедеону, що питання полягало не в тому, що його родина була бідною, а в тому, що Божа присутність буде з ним. Природні думки щодо спроможності Гедеона були перетворені на Божу спроможність. Господнє благословення ніколи не залежить від спроможності віруючого відчути, що він може щось зробити. Подумайте про життя Гедеона: Бог взяв чоловіка і використав його таким надзвичайним чином, щоб принести велику перемогу дітям Ізраїля.

Бог хоче використати вас, щоб виграти грандіозну битву у вашому житті сьогодні. Будь ласка, дозвольте Йому. "Сподобалося Отцю вашому дати вам Царство" (Лк.1232).

Бог хоче, щоб Його люди були головою! Він хоче, щоб ви були найкращими бізнесменом, головним продавцем, наймудрішим керівником. Він хоче зробити вас кращими за інших. Він хоче, щоб ви були вгорі, а не внизу.

Коли ми приймаємо Боже бачення того, ким ми є в Христі, коли приймаємо Його забезпечення того, що ми можемо зробити в Христі, коли ми приймаємо Божу силу бути всім тим, ким ми є в Христі, тоді ми маємо Божественну здатність робити все, що Бог призначив на наші життя (Флп.0413). Ми не повинні жити в поразці. Ми маємо йти вперед в потоках річок життя, як справжні Божі чоловіки та жінки, вірячи і визнаючи Христа.

Коли християнин дізнається, що він має багатство та ресурси Христа, не залишається жодної речі, яку його розум не міг би зробити. Він може мати здорові емоції та йти вперед із силою та баченням. Уявіть, що може зробити християнин, коли його думки походять згори. Радість в Господі - це його сила, а його думки зосереджені на тому, що вгорі - Боже мислення набагато вище цього Всесвіту. Це дає нам все, що нам необхідно, щоб бути найкращими - бути головою, а не хвостом.

Print