Боже забезпечення для Його людей

Боже забезпечення для Його людей

Пастор Карл Генрі Стівенс
В Числах 0908 (в оригіналі) Мойсей сказав Ізраїльтянам: "Стійте спокійно, а я послухаю, що Господь накаже про вас". Господь сказав Йову: "Стій спокійно і розваж Божі чуда" (Йов3714, в оригіналі). Це два приклади людей, які навчилися надзвичайного принципу з Божого Слова про Божественний спокій, втишення. Божа дитина не повинна піддаватися плотській енергії. Це випливає з невіри, яка завжди прибільшує труднощі та створює атмосферу квапливості. Для віруючих важливо навчитися не дозволяти своїм емоціям керувати своїми діями.
У найскладнішому випробуванні Бог скаже: "Вгамуйтесь та знайте, що Бог Я" (Пс.4610). Віруючий отримує Божественну поміч зробити це, коли він переймає розум Христа через прийняття Божого Слова. Християни не можуть нічого досягти через невгамовні, стривожені зусилля.
Плоть не може навчитися втишуватись. Віра - єдиний шлях підняти душу до Божих стандартів, забезпечень та життя. Як приходить віра? "Віра від слухання, а слухання через Слово Христове" (Рим.1017). Через дорогоцінні обітниці у Його Слові, Сам Бог дає нам змогу стояти спокійно.
Коли невіра забрана, Бог приходить із втишенням, щоб дати нам відпочинок.
 

Print   Email