Бачити Бога в своїй темряві

Бачити Бога в своїй темряві

Blog Hits: 545
Пастор Карл Генрі Стівенс

Я пізнав Бога в темряві більше, ніж будь-коли пізнавав у світлі. Я більше пізнав Бога на колінах, плачучи і будучи дуже близьким до відчаю - живучи в парадоксі віри, але довіряючи Богові, а не ситуаціям. Коли я довірився Йому, Бог передав Свій характер через Його обітниці. Бог ніколи не підводив людину.

Ісус Христос ніколи не покине нас і не полише нас - жодного разу. Бог не просто очікує в густій темряві, але Він також чекає, щоб просвітлити нашу темряву. Він чекає, щоб допомогти нам пройти крізь неї. Він чекає, щоб навчити нас переходити від віри до віри на новий ступінь надприродної довіри, новий ступінь покладання. Він чекає, коли ми ввійдемо на новий ступінь, де ми розлучимось з речами, які є за баченням, і вступимо в близькість з речами, які суто від Бога.

Ми не повинні забувати цього, адже кожен із нас зіткнеться з найбільш незвичайними негараздами. Бог перебуває в темряві. Не відступайте в свою плоть. Не відступайте у відчай. Не їжте плоди брехні і не годуйтеся попелом. Це не Божа воля, це не Боже життя, і це не Боже світло.

Print