Послух через пересвідчення

Послух через пересвідчення

Blog Hits: 587
Пастор Карл Генрі Стівенс

"А Бог усякої благодаті, що покликав вас до вічної слави Своєї в Христі, нехай Сам удосконалить вас, хто трохи потерпів, хай упевнить, зміцнить, уґрунтує" (1Пт.0510).

 Бог знає, через що повинен пройти кожен віруючий, щоб досягти смирення і зламаності зрілості, щоб Його Божественна природа могла з’єднатися з людською природою, щоб створити внутрішню красу Його характеристик у душі. З Божественної точки зору, переваги страждань значно переважають тимчасовий біль, незручності та дискомфорт для нашої плоті.

Бог застосовує випробування, щоб виробити в Своїх дітях вічні переваги понад людські припущення. Коли віруючий поступається у своєму серці, він дозволяє Богові віддати його на смерть заради Христа і незабаром виявляє, що насправді пересвідчує те саме життя воскресіння Ісуса Христа. Навіть Ісус "навчився послуху з того, що вистраждав був" (Євр.0508). Чому хтось інший має вважати, що смерть для себе можна обійти, щоб досягти воскресіння? Це ніколи не станеться, тому що кожен віруючий покликаний до спільності з Його стражданнями. Тому що ми завжди "носимо в тілі мертвість Ісусову, щоб з'явилося в нашому тілі й життя Ісусове" (2Кор.0410).

Print