Послух приносить силу

Послух приносить силу

Blog Hits: 551

Пастор Карл Генрі Стівенс

"Тож ідіть, і навчіть всі народи, … навчаючи їх зберігати все те, що Я вам заповів" (Мт.2819-20). Бог просить, щоб, коли ми ходимо з Ним, ми розповідали іншим про Нього.

Бог дав нам відповідальність і честь повідомляти іншим добру новину про наше спасіння. Євангеліє є першочерговим посланням, яке світ повинен почути.

Вічна доля кожної людини залежить від слухання та прийняття Євангеліє. Боже бажання полягає в тому, щоб ніхто не загинув (2Пт.0309), але щоб усі спаслися і прийшли до пізнання правди (1Тим.0204).

Наша відповідальність - бути живими посланнями, які передають правду воскреслого Спасителя. Ведені Святим Духом, ми повинні чітко і чутливо повідомляти Євангеліє оточуючим. Нам не обов’язково бути пасторами, бути красномовними чи мати доступ до загальнонаціонального телебачення, щоб виконати своє особисте доручення. Нам потрібно бути підкореними Богові та чутливими до Його Духа, щоб скористатися можливостями євангелізації, що даються кожному з нас. Це послух Великому дорученню є дуже важливим для сили ходіння кожного християнина.

Print