Відпочинок у розумі Христа

Відпочинок у розумі Христа

Blog Hits: 569
Пастор Карл Генрі Стівенс

Коли в житті людей з’являються випробування, часто виникає страх. Вираз обличчя починає виглядати так, ніби щойно вийшло з ями. Страх приходить, тому що любов не рясніє через Духа живого Бога (Рим.0505).

 

Якщо я правильно розумію Перше послання до Коринтян 1307, то я знаю, що любов все зносить, а досконала любов проганяє страх геть (1Ів.0418). Це шлях Духа живого Бога.

Нам потрібно зрозуміти Божу роботу. Якщо людина не живе Духом живого Бога, то вона не може дочекатися настання відпустки. У відпустці немає нічого поганого; однак нам не потрібні відпустки через те, що ми виснажені або тому, що стали непридатними до роботи.

Ісус сказав: "Ідіть осібно самі до безлюдного місця, та трохи спочиньте" (Мр.0631). Це добре "піти геть", щоб відновитись. Насправді ми повинні постійно подумки відпочивати в Ньому.

Визнайте цінність відкинення кожної проекції в серії думок і почуттів, які надходять від того, хто хоче нападати та заражати наш розум. Не приймайте нічого, що не узгоджується з Великим Постачальником вашої душі. Спочивайте у розумі Христа.

Print