Обмін особистого життя

Обмін особистого життя

Blog Hits: 609
Пастор Карл Генрі Стівенс

Тисячі людей живуть у безособовому світі. Вони живуть у тінях та теоріях. Вони можуть ходити до церкви, але їхні стандарти не дають їм бути особистими з Богом.

Вони знають Бога як проводиря або владику (Іс.5504), з правилами і дисципліною, яких треба дотримуватись. Вони чують про все, в чому вони повинні жити, і все ж вони ніколи не мають життя Особи, щоб виконати настанови.

Христос - це кінець закону, тому для нас вже немає жодного закону, який треба виконувати. Ми бережені в любові нашим відгуком у вірі. Христос любить Церкву (Еф.0525). Він є Той, Хто першим полюбив нас (1Ів.0419).

Стандарти та правила не сприяють розвитку особистої любові між членами церкви. Замість безумовної любові вони проектують власні стандарти один на одного. Вони не можуть бути особистими одне з одним, оскільки в них немає смирення довіри. Вони не можуть пізнати одне одного серцем або обміняти власну особистість в реальності світла. Вони змушені бути знеособленими по відношенню до Бога, і це залишає їх без Особи Христа, щоб розділити з іншими. Вони приголомшені поверхневим середовищем, яке не торкається суті покірної реальності.

Ісус був особистою криницею вічного життя для жінки біля криниці. Ісус торкнувся сліпого Вартимея особистою любов’ю, яка вивела його зі сліпого знеособленого світу. План Бога полягає в тому, щоб перевести людей з безособової "кількості" в особисту "якість" Його розуму.

Print