Послух

Послух

Blog Hits: 565
Пастор Карл Генрі Стівенс

"Послухайте слова Господнього, Ізраїлеві сини, бо Господь має прю із мешканцями земними, бо нема на землі ані правди, ні милости, ані богопізнання." (Ос.0401)

Бог сказав, що землі не вистачає трьох речей: категоріальної правди, милості Завершеної роботи, і конкретного переконання щодо Божої правди. Як наслідок народ, який живе таким чином, "клянуть та неправду говорять, і вбивають та крадуть, і чинять перелюб" (Ос.0402). Ці зовнішні речі відбувались тому, що ізраїльський народ найперше не думав з Богом у категоріях доктрин. На жаль, цей стан викликав у людей жалобу. Вони відкинули те, чого священики намагалися навчити їх через Слово (Ос.0404). Потім Бог їм проголосив: "Погине народ Мій за те, що не має знання: тому, що знання ти відкинув, відкину й тебе, щоб не був ти для Мене священиком" (Ос.0406).

Ключовим, чому віруючі можуть навчитися з цих віршів, є життєво важливе значення пізнання і підкорення Божим думкам у їх повсякденному житті. Не припиняйте слухатися Божого Слова! Прикладом цього може бути робота. Кожен християнин повинен бути прикладом Екклезіяста 0910 для свого роботодавця: "Все, що в силі чинити рука твоя, теє роби". Нехай Бог кидає виклик кожному християнину стати міцно вкоріненим у Божому Слові, вґрунтованим в Божій милості Завершеної роботи, а потім розвинути переконання, за якими він житиме кожного дня.

Print