Його Слово - наше життя

Його Слово - наше життя

Blog Hits: 594
Пастор Карл Генрі Стівенс

Як Божим дітям, усі Божі обіцянки належать нам. Щоб ми отримали всі дари, які пропонує Христос, ми повинні звертатися до Писання, пізнавати його зміст і переймати те, що знаходимо.

Боже Слово багате обіцянками, які вже були дані, але як вони нам принесуть користь, якщо ми не знаємо про них?

Якби людині з ненажерливим голодом запропонували їсти стільки їжі, скільки вона схоче, з кухні вишуканих страв, як ви думаєте, вона би відмовилася? Чи сказала б вона: "Зараз у мене немає часу"? Певно, що ні! Боже Слово - це їжа, яка нам потрібна не лише для підтримки нашого духовного життя (Пс.5523; Пр.1814), але щоб змусити нас вирости "у міру зросту Христової повноти" (Еф.0413). У Біблії є багато забезпечення, яке подбає про будь-яку сферу життя, в якій нам чогось не вистачає.

Якщо людина почувається нелюбленою, самотньою, невпевненою в собі, згірченою, зраненою, якщо її відкинули, або якщо тиск і деталі в її житті здаються більшими, ніж вона може впоратись, вона знайде в Бозі допомогу в біді на зараз (Пс.4602). Отже, зверніться до Божого Слова та забезпечення, яке Він уже вчинив для нас. Його Слово - це саме наше життя.

Print