Почути знову

Почути знову

Пастор Карл Генрі Стівенс

Повторення - це мати навчання. Павло написав до филип’ян і сказав: "Писати вам те саме не прикро мені, а для вас це навчальне" (Флп.0301).

Зверніть увагу, що він натякає на те, що повторився перед филип’янами, тому що знав, що це захистить їх від проблеми, з якою вони стикнулися як церква.

Апостол Петро говорить християнам, щоб вони спонукали Божі забезпечення нагадуванням. "Тому то ніколи я не занедбую про це вам нагадувати, хоч ви й знаєте, і впевнені в теперішній правді. Бо вважаю я за справедливе, доки я в цій оселі, спонукувати вас нагадуванням" (2Пт.0112-13).

Правда не повинна залишатися на поверхневому рівні у житті віруючого. Він повинен дозволити Божому слову оселитися в його душі, дозволяючи йому пробувати рясно в його серці (Кол.0316). Найкращий спосіб досягти цього - через повторення. Слухайте Боже Слово знову і знову, як можна частіше. Переглядайте зроблені вами нотатки; шукайте більше віршів з Писання на певну тему. Не ставайте фамільярними зі Словом, але дозвольте Йому вкоренитися у вашій свідомості. Коли Божі думки засвоються, ви зможете долати труднощі, з якими стикаєтесь щодня.


Print   Email