Втілюючи те, що ми чуємо

Втілюючи те, що ми чуємо

Blog Hits: 550
Пастор Карл Генрі Стівенс

Ви повинні прагнути бути не тим, ким ви себе вважаєте, а тим, ким ви є згідно Божого Слова. Той, чиє життя емоційно основане в самому собі, відчуває великі труднощі, щоб залишатись стабільним.

Емоції поза Божим розумом реагують на те, що на них проектується. Ці емоції не мають ніякої захищеності або стабілізуючої сили, але кидані туди-сюди владами і силами в повітрі.

Проекції диявола часто подаються через людський контакт з тими, хто перебуває в полоні волі диявола і використовується як знаряддя неправедності в битві проти правди. Ми дивимось за межі природної людськості в надприродну перемогу над дияволом. Ми не захищаємо свої права плоті та крові, коли нам кидають виклик. Ми робимо наступальну передачу правди, відкритий показ всього, що включає Божа перемога. Наша перемога - це спадщина, дана нам через придбання Кров’ю.

Бог не хоче, щоб ми стояли на захисті, а відпочивали в Його тіні (П.П.0203), приймаючи Його життя, яке буде нападаючим із вираженою правдою. Під Божим покриттям ми починаємо пересвідчувати плоди своєї позиції, благословіння, наказані навіки (Пс.13303). Ми більше не пересвідчуємо ситуацій або негараздів, які можуть їх супроводжувати, але ми пересвідчуємо перебування в Божій любові. Тепер це велика втіха, коли Слово кидає нам виклик, оскільки ми виявили, що плід кожного Слова від Бога є солодкими на наш смак.

Print