Божественний виклик

Божественний виклик

Blog Hits: 595
Пастор Карл Генрі Стівенс
Все призначення Писання - навчити нас, як бути керованими Святим Духом зсередини, щоб зовнішні негаразди не викликали у нас стресу.
Кожна людина, яка позитивно ставиться до Божого Слова, навчається Божим Духом. Важливо, коли ми приймаємо Слово, щоб ми дозволяли перенести його в п’ять частин душі. Інакше воно ніколи не стане засобом самоврядування під захистом Божої волі. Коли ми стаємо більш зрілими в ходінні з Богом, Слово щодня дає нам поради і вносить дивовижне забезпечення у кожну деталь життя, контролюючи наш розум, емоції, волю, сумління та самосвідомість - кожну частину нашої душі.
Псалом 1845 говорить, що Божий народ слухався, як тільки почує. Кожного разу, коли ми чуємо або читаємо Боже Слово, перед нами постає Божественний виклик з Божественної точки зору. Тієї ж хвилини, як ми його сприйняли, ми маємо прийняти рішення прийняти його та підкоритися. Це наша справа. Ми маємо вічну долю, вічну частку з Христом назавжди. Коли ми чуємо Боже Слово, нам потрібно вирішити слухати в покірності та смиренності, змішуючи віру з тим, що ми чуємо. Змішування віри з тим, що ми чуємо, є частиною процесу, який приносить відпочинок віри.
 
Print