Більша благодать

Більша благодать

Blog Hits: 567
Пастор Карл Генрі Стівенс

"Та ще більшу благодать дає, через що й промовляє: Бог противиться гордим, а смиренним дає благодать. Тож підкоріться Богові та спротивляйтесь дияволові, то й утече він від вас. Наблизьтесь до Бога, то й Бог наблизиться до вас. Очистьте руки, грішні, та серця освятіть, двоєдушні!" (Як.0406-08)

Зверніть увагу на слова "більшу благодать". Коли християнин доходить до стадії "більшої благодаті" через Боже Слово, він здатен збудовувати інших, що призводить до кардинальної зміни в їхньому житті.

Підкоріться Богові спочатку. Багато людей намагаються протистояти дияволу, перш ніж підкоритися Богові. Вони гарантовано будуть збиті з ніг багато разів. Краще, підкоріться Богові, а потім противтесь дияволу, і він втече від тебе.

Відскакуйте, коли впали. "Наблизьтесь до Бога, то й Бог наблизиться до вас. Очистьте руки, грішні, та серця освятіть, двоєдушні!" Це те, про що говориться в Посланні Якова 0408. Навчіться, як миттєво відскакувати, коли впали. Прийміть Божу силу. В Посланні Якова 0410 ми читаємо: "Покоріться перед Господнім лицем, і Він вас підійме!"

Print