Розуміючи благодать

Розуміючи благодать

Blog Hits: 564
Пастор Карл Генрі Стівенс

Процеси, через які ми проходимо в подорожі благодаті, вчать нас бути уподібненими до образу Сина (Рим.0829) через внутрішню роботу Божого уряду в теантричній дії – Трійця контролює душу через позитивну волю до забезпечень Божої благодаті. Боже забезпечення для кожної окремої деталі нашого життя - це завжди благодать. Він ніколи не може мати справу з людиною поза благодаттю.

Є пастори з інших церков, які часто підтримують зв’язок з нашим служінням. Вони слухають наші записи та проповідують із деяких наших буклетів. Хоча вони проповідували Євангеліє, багато з них ніколи раніше не розуміли благодаті.

Так багато християн живуть у розірваних або роз’єднаних взаєминах, тому що не розуміють благодаті. Як пастор, я не розумію її, як слід. Коли я проповідую про благодать, я просто як мала дитина! Я відчуваю, що досі не знаю благодаті, в той же час насолоджуючись нею та застосовуючи її. Я хочу, щоб благодать навчила мене відцуратися безбожності та світських пожадливостей (Тит.0212) та жити спокійно та згідно Біблії в цьому теперішньому злому світі.

Благодать є найбільшим вчителем святості та практичної праведності для нашого людського пересвідчення, якого ми будь-коли матимемо.

Print