Його Слово – правда

Його Слово – правда

Пастор Карл Генрі Стівенс

Коли ви слухаєте Боже Слово, ви повинні слухати без будь-яких припущень. Ніколи не дозволяйте людям, особистостям чи обставинам заважати слуханню.

Павло писав в Першому посланні до Солунян 0213: "Тому то й ми дякуємо Богові безперестанку, що, прийнявши почуте від нас Слово Боже, прийняли ви не як слово людське, але як правдиво то є Слово Боже, що й діє в вас, віруючих".

Ключем до успішного служіння є наявність кафедри, яка чітко проповідує і навчає Божого Слова, передаючи його людям так, як написано. В Євангеліє від Івана 1717 говорить: "Освяти Ти їх правдою! Твоє слово то правда". "Правда" тут означає абсолютну, остаточну владу Бога. Слово Боже - це Його абсолютна влада.

Автор Псалма 13802 говорить: "Звеличив Ти був над усе Своє Ймення слово Своє". Слово "звеличити" (івр. gadat) означає робити піднесеним, бути чи ставати великим або більшим. Господь звеличив Свою милість понад те, щоб дозволити засудити Лота в Содомі та Гоморрі. Він звеличив служіння Ісака в книзі Буття 2613. Він звеличив Якова в Числах 2321. Він звеличує Свою благодать, щоб царювати понад гріхом.


Print   Email