Божий інтерес

Божий інтерес

Пастор Карл Генрі Стівенс

Скільки речей йдуть перед нашою Першою любов’ю, поки ми не втратимо її спонукаючу присутність (2Кор.0514) у своєму житті?

 Бог хоче, щоб любов була першою через результат, який вона приносить Царству. Що було на серці у Бога наприкінці кожної Євангелії (Мт.2819; Мр.1615; Лк.2447; Ів.2021)? Здобування душ було на серці у Бога. Останнє, що зробив Христос, помираючи на Голгофі, - це здобув душу, даруючи вічне життя злодієві на хресті поруч з Ним. Чому Бог дає нам відпочинок Завершеної роботи? Тому що людина, яка перебуває в Христі у відпочинку цього пересвідчення та в співпраці любові (1Сол.0103; Євр.0610), може бути чудовим спеціалістом зі здобування душ.

Здобування душ було на думці в Ісуса, коли Він пішов. Саме тому Він прийшов, і саме це Він робив, коли був тут. Він помер, щоб здобувати душі. Живіть з тієї самої причини, чому прийшов Христос. Виявляйте, чому Він прийшов, дозволивши Богові зробити вас спеціалістом. Ми переконуємо людей в Дусі Божої сили, тому що знаємо страх Господній (2Кор.0511). Ми знаємо про судовий престол на небі (2Кор.0510). Ми здобуваємо душі, тому що любов спонукає нас. Ми не хочемо бути зайнятими власною безплідністю чи страхами. Здобувайте душі з Божих цілей та причин. Ісус був зацікавлений в особистому здобуванні душ, коли послав Пилипа, який проповідував безлічі людей, здобути ефіопського скопця (Дії0825-40). Ісус прожив усе своє життя в першопричині, Любові, щоб в результаті інші могли мати перший подих життя в Царстві.


Print   Email