Слова без сили життя

Слова без сили життя

Blog Hits: 571

Пастор Карл Генрі Стівенс

Одна справа - знати Слово; зовсім інша - пересвідчувати Його силу. З першим ви маєте вічну гарантію обітниці; з другим у вас є життя в Божих обітницях на досвіді.

Велика частина християнства сьогодні мають багато слів, але не багато сили. Вони мають надмір у кількості своїх слів, але вони залишаються в нестачі, коли справа доходить до виявлення Христа через успадковане життя. Багато християн відносяться до Слова через погодження власного інтелекту, але не відгукуються на Слово, коли їхнє життя приєднується до справжньої перемоги.

Бути реалістом - не означає визнавати те, що ви бачите у царині свого власного розуміння. Це відгукуватись на Слово, яке вводить вас в силу життя, яке не може бути усвідомлене у вашій власній людськості поза Богом. Те, що вважається правдивим на вигляд, Бог вважає лише похованим в смерті завершеної дії. Те, що я бачу в Адамі, не визнається Богом, але те, що я чую через Його віру, це Ким Бог є у вираженому, реалістичному прояві.

Віра змушує мене стати тим, ким я не міг би бути в наслідок власного розуміння прогресу та змін. Ми не виростаємо зі своїх проблем, але натомість зростаємо у Христі. Наше зростання через постійне об’явлення приносить негайне полегшення від всього, що є чужим для перемоги. Царство Слова саме виробляє життя сили, щоб показати суть і характер висловленої правди.

Print