Пам'ятники благодаті

Пам'ятники благодаті

Пастор Карл Генрі Стівенс

Трофеї представляють перемоги, і як одержувачі Божої благодаті, ми є пам’ятниками всього, що Він зробив. Немає жодного праведного, ані одного (Рим.0310). Але Бог, багатий на милосердя, вирішив використати нас, Своїх людей, щоб засвідчити Сатані про те, Ким Він є.

Сатана зневажає Божу благодать, тому не дивно, що благодать - саме те, що Бог використовує для досягнення Своїх найславетніших перемог. Через благодать Отець, Син і Дух дають нам усе, чого ми не заслуговуємо. Ми маємо Його праведність та вічне положення, посаджені вище початків та влад.

Прийде день, коли ми будемо на небі у своїх прославлених тілах, і ми будемо такими, як Він. Той, Хто розпочав у нас добре діло, виконуватиме його аж до дня Ісуса Христа (Флп.0106). Ісус Христос подарував нам безкоштовний дар благодаті та рясноти Його праведності.

Протягом всієї вічності віруючі будуть демонструватися як дорогоцінні Божі шедеври, які цінуються вище за всіх ангелів. Ми приймаємо те, що Він зробив і Ким Він є, і тим самим ми очищаємось на основі Його роботи на Голгофі, Його роботи в нас, Його роботи для нас і Його роботи крізь нас. Він завжди буде за нас. І якщо Бог за нас, хто може бути проти нас (Рим.0831)?


Print   Email