Наша особистість, Його життя

Наша особистість, Його життя

Blog Hits: 594

Пастор Карл Генрі Стівенс

Покаяння - це перший плід пізнання Бога. Ми повинні бути обережними, щоб постійно прагнути пізнати Бога, тому що наші старі моделі пожадливостей готові повернутися назад, якщо ми їм дозволимо.

Все, що поза Божою волею, є пожадливістю. "Бо тісні ті ворота, і вузька та дорога, що веде до життя, і мало таких, що знаходять її" (Мт.0714). Ми повинні бути обережними, щоб залишатися на тій вузькій стежці і не бути відведеними пожадливостями.

Один із способів того, як моделі пожадливостей можуть проникнути у життя християн, - це коли вони пишаються собою у своїх особистостях. Важливо знати, що ми не повинні жити в своїй людській особистості. Якщо ми це робимо, ми живемо в тому, що зазвичай називають "плоттю". Ми маємо виявляти Ісуса Христа. Єдиний справжній шлях розкрити себе - через хрест і дозволяючи Христу контролювати нас.

Основою нашої особистості має бути: "І живу вже не я, а Христос проживає в мені" (Гал.0220) та "Христос, наше життя" (Кол.0304). Беручи свій хрест, ми дозволимо Йому жити в нас.

Print