Оновлювати розум

Оновлювати розум

Blog Hits: 666
Пастор Карл Генрі Стівенс

Дуже важливо зрозуміти необхідність слухання Слова. Думки утворюють лінії в центрі пам'яті. Глибина цих ліній визначається тим, як довго і як часто ми щось обмірковуємо.

Це нікому не нав'язується. Наша вільна воля визначає поглинання нашого центру пам’яті. По суті, Приповісті 2307 говорить нам, що ми є тим, про що думаємо. Наші дії в решті решт розкриють зміст наших думок. Отже, якщо ми хочемо бути схожими на Христа, нам потрібно мати Його розум (1Кор.0216). Він не залишив нас у темряві, бо Його думки записані в Біблії. Тому, коли ми вірні слухати і вивчати Слово, наше життя переміниться.

Павло заохочує нас у Посланні до Римлян 1202: "І не стосуйтесь (уподібнюйтесь) до віку цього, але перемініться відновою вашого розуму, щоб пізнати вам, що то є воля Божа, добро, приємність та досконалість". Слово "відновою" - це anakainosis у грецькому тексті. У контексті цього вірша це слово говорить про постійний процес оновлення. Наш розум постійно оновлюється. Отримуючи більше Його Слова, ми більше відображаємо Його характер. Давайте поставимо за мету слухати і розмірковувати про Його Слово сьогодні, щоб ми могли стати більш схожими на Нього.

Print