Не будь неслухняним до Бога

Не будь неслухняним до Бога

Blog Hits: 550
Пастор Карл Генрі Стівенс

Існує найсерйозніша проблема, яку має віруючий. Якби ви насправді дали можливість дослідити своє минуле, то виявили б, що це найсерйозніша проблема, з якою ви самі стикалися в певний час. Що це за проблема, чому вона така складна і як її подолати?

 

Занадто багато людей неслухняні до Бога і так ніколи і не відкладають осторонь того, що приводить їх у спокусу. Люди вкорінюються в тій сфері життя, де вони не можуть приймати Слово як Боже Слово. Якщо вони не приймають Слово як Слово, то вони не можуть прийняти Бога через Слово. Люди можуть прийняти Христа як свого Спасителя через спасіння, і це одне. Але зростання в Слові стає вкрай необхідним після народження в Боже Царство з Божої волі, що називається спасінням.

Зростати означає постійно приймати Боже Слово. Якщо ми приймаємо Слово для якогось конкретного забезпечення у справі, якій ми віддалися, тоді Слово починає заволодівати кожною частиною нашого життя. Таким чином, ми дуже чітко бачимо важливість участі у спілкуванні, де є швидке сприймання, розуміння Слова. Якщо людина перебуває в такому місці, де немає сприймання та рівноваги, то її життя більше не буде збалансованим. Якщо ви навчені повноцінно і правильно, тоді ваше життя буде захищене, і ви матимете скарби на майбутнє.

Print