Ісус плакав

Ісус плакав

Blog Hits: 638
Пастор Карл Генрі Стівенс

Уявіть Ісуса Христа Назарянина, як Він прийшов на гору, з якої видно Єрусалим. Євангеліє від Луки 1941 говорить: "І коли Він наблизився, і місто побачив, то заплакав за ним".

Як воно було б почути як голосно плаче Ісус Христос, який був Богом у людській формі? Євангеліє від Івана 1135 говорить: "І закапали сльози Ісусові". Грецьке слово тут - dakruo, що вказує на те, що Його фізичне тіло вібрувало через те, що Він так сильно плакав. Євангеліє від Матвія 2337 говорить: "Єрусалиме, Єрусалиме, що вбиваєш пророків та каменуєш посланих до тебе! Скільки разів Я хотів зібрати діти твої, як та квочка збирає під крила курчаток своїх, та ви не захотіли!"

Мільйони людей, кожного з яких Бог створив, лежать на серці Ісуса. Він хоче любити кожного. Він прагне пробачити все, що хтось будь-коли робив, і дати дар вічного життя. Просто повіривши, кожен може отримати Його спасіння. Але багато хто не прийме Його. Як це робив Єрусалим, коли Він був на землі, багато людей відкидали Його. І все-таки Він прагне зібрати їх у своє Царство. Чи не дивно, що Він голосно плакав над Єрусалимом і був під непереборним тягарем через загублених?

Print