Існування без життя

Існування без життя

Пастор Карл Генрі Стівенс

Скільки розмов виникає через відсутність підкорення Богові? Люди закінчують наріканнями та душевним болем, тому що їхні серця не були покірними по відношенню до Бога.

Деякі люди повністю шанують Христа. Інші шанують Його пропорційно до того, що, на їхню думку, вони можуть зробити, зберігаючи своє індивідуальне право мати людські зручності, яких вони хочуть. Хтось бере хрест, а хтось визнає його існування, але не бере його. Люди можуть визнавати в Адамі, але так ніколи і не жити життям Христа. Вони говорять, але не дозволяють Богові робити з ними те, що за їхніми словами, Він вже зробив. Вони шанобливо спостерігають за хрестом, але ніколи не наближаються покірно. В Божих очах це свідчить про відсутність смирення та розкаяності.

Ваше серце оголене перед Богом. Нехай ваше життя буде настільки наповненим Божою волею, що ви не бажаєте чинити опір хресту, відмовлятись від учнівства або утримуватися від смирення. Не витрачайте години на опір і не дозволяйте своєму життю бути результатом вашого опору.

Не пред’являйте претензії, маєте серце любові, щоб підкоритися. Не приходьте з ідеями, приходьте з хрестом. Не приходьте, вимагаючи, приходьте, щоб підкоритися. Не приходьте просити людей погодитися з вами, натомість приходьте любити, слухати і перевіряти, чи погоджується їхній дух. Вибір - між собою та хрестом, гордістю та смиренням, смертю та життям, духом диявола та Духом Христа.


Print   Email