Божий задум

Божий задум

Пастор Карл Генрі Стівенс

У нашому житті неодмінно будуть часи, коли ми будемо оточені темрявою. Нашою першою реакцією часто є якнайшвидше вийти з неї, але давайте брати до уваги задум, який Бог має на важкі часи.

У труднощах ми можемо зробити одне з двох: ми можемо наблизитись до Бога (Як.0408), або ми можемо втекти від випробування, поставленого перед нами. Ми можемо розраховувати на велику самотність, перебуваючи в темряві. У Псалмі 8818 сказано: "друга й приятеля віддалив Ти від мене". Бог робить це, щоб ми шукали Його і дозволили Йому стати нашим джерелом життя, а не людям. Ми повинні шукати світло, знаючи, що Він є Світлом (Ів.1246). Світло завжди постає з темряви (Пс.11204). Кожна ніч має ранок. Ці часи темряви будуть великими і можуть бути болючими. Але, якщо ви не відійдете від Слова і будете продовжувати живитись ним, тоді Христос стане вашим забезпеченням.

Псалом 11207-08 розповідає, як серце автора було зосереджено на довірі до Господа. Не впадайте у відчай, перебуваючи в темряві. Використовуйте це як можливість наблизитись до Того, Хто не змінюється (Мал.0306). Ви можете виявити багатства, які зберігаються в цих темних місцях (Іс.4503).


Print   Email