Слухання приносить об’явлення

Слухання приносить об’явлення

Blog Hits: 556
Пастор Карл Генрі Стівенс

Будьте обережні, як ви слухаєте. Ніхто не може чути, якщо він не розіп’ятий. Слухання голосу Особи створить вічний ефект.

Люди намагаються виконувати те, що як вони знають є правдою, не чуючи Бога, що породжує віру, яка виявляє праведність Його життя. Навіть Ісус Христос у досконалості власного правдивого судження відклав те, Ким Він був, щоб чути голос Отця (Ів.0530).

Ісус Христос спочатку слухав Отця, а потім ввійшов в ототожнення з нами через смерть. Через цю єдину смерть ми через Христа стаємо Божими дітьми, веденими голосом Отця, що передається Духом. Дух спочатку хоче навчити нас слухати. Не шукайте сили, а слухайте і приймайте слово, яке є сильним. Багато хто шукають речей, не слухаючи Бога у визначенні життя. Вони шукають абстрактного, що дасть їм ціль у їхньому християнському пересвідченні, замість того, щоб жити за голосом Отця, який надає віру, щоб виявити Сина. Вони завжди щось шукають у своєму християнському житті, тому що так і не отримали достатнього розуміння Завершеної роботи, яке приходить через Слово Отця.

Син може жити в серці людини, і все ж ця людина не прогресує в благодаті об’явлення дару. Вона не має жодного результату в своєму служіння, тому що Бог не говорить ефективно через нього. Боже Слово дає вам віру покласти своє життя (Рим.1017), виявляючи прояв Божого голосу.

Print