Відгук без пояснень

Відгук без пояснень

Blog Hits: 503
Пастор Карл Генрі Стівенс

Авраам падав. Це було неминуче і виявилося правдою. Раз за разом він був невірним. Як це вплинуло на його заповіт з Богом?

Ісус вшанував його благодаттю, знову покликав до спільності через віру і пробачив через милість. Авраам вийшов із падіння не для того, щоб почати щось робити для повернення до Бога, а просто жити в повноті обітниці, даної йому на основі благодаті.

Відгукуйтесь з вірою без оцінки за баченням, поясненнями чи причинам. Бог хоче навчити нас відгукуватись на кожну Його ініціацію. У кожній левовій ямі та вогняній печі Він хоче, щоб ми навчились бути тими, хто відгукується. Так багато разів це проілюстровано в шлюбі. Дружина відгукується на основі всього, що вона приймає від чоловіка. Коли чоловік дає їй усе, чого вона хоче, тоді її відгук є приємним. Але якщо він не купує для неї все, чого вона хоче, який її відгук?

Бог хоче, щоб ви відгукувались не через те, що Він зробив, а через те, Ким Він є. Основуйте свій відгук на тому, Ким Бог є у заповіті благодаті. Якщо ви чекаєте конкретного благословіння, ви можете днями не відгукуватись на Бога. Навчіться відгукуватись на Бога через те, Ким Він є, а не через те, що ви отримуєте, щоб задовольнити потребу. Дружина відгукується чоловікові не через те, що він купив, пообіцяв чи дав, а через те, хто він. Бог хоче більше, ніж будь-що інше, щоб ми ходили перед Ним у відгуці.

Print