Тихий голос Отця

Тихий голос Отця

Blog Hits: 592
Пастор Карл Генрі Стівенс

"Вгамуйтесь та знайте, що Бог Я, піднесусь між народами, піднесусь на землі!" (Пс.4610)

Подумайте про швидкі темпи нашого суспільства сьогодні та тенденцію до гучної музики та безперервного шуму. Як це співставляється з природою Божого голосу?

"Вгамуйтесь (будьте спокійні, тихі) та знайте, що Бог Я". Ваше серце, здібності та розум повинні бути спокійними, якщо ви хочете розпізнати Божий голос. Перша книга Царів 1911-12 описує появу вітру, землетрусу та вогню - нічого з цього не виявило Бога. Лише після того, як вони минули, Бог почувся в тихому, лагідному голосі.

Ви не можете прийняти Христа і знати, що Він Бог, якщо ви не чутливі до Його тихого, лагідного голосу. Коли пастор проповідує в церкві, він готується і вивчає, але йому потрібно довіряти Богові за проповідь. Бог приносить проповідь, а Святий Дух направляє. Ведення Святого Духа настільки чутливе, що його легко перервати. Потрібна концентрація. Поклоніння це зосередження на Божому Слові так, ніби це останнє слово, яке ви колись почуєте.

Бог так прагне говорити з нами, але оскільки ми не відриваємось від життєвої суєти і шуму, Його голос приглушений. Ісус постійно віддалявся, щоб поспілкуватися і почути голос Отця (Мт.1423; Мр.0646; Лк.0516). Нехай ми вийдемо у тихе місце, щоб поспілкуватися з Богом і почути Його голос.

Print