Бог відпочиває в нас

Бог відпочиває в нас

Blog Hits: 631
Пастор Карл Генрі Стівенс

Бог любить відпочивати. Як християни, ми часто стаємо поглинутими обов'язками - виконуючи те, що дійсно потрібно зробити.

Але коли ми намагаємось жити своє життям поза Завершеною роботою, втрачаючи правильну перспективу, ми можемо легко пропустити забезпечення, які Бог дав би нам, щоб полегшити тягар.

Бог живе всередині кожного віруючого, і Він цілком відпочиває. Ісус Христос завершив роботу відкуплення на Голгофі, і тепер Його слава виявляється через нас. Наші невдачі та вади не турбують Господа. "Мовчи, перестань", Він наказує штормам у нашому житті (Мр.0439). Він відпочиває у Своїй любові.

Дух веде нас у долини, але там Він дасть нам відпочинок. Небо радіє, коли бачить силу, яку ми знаходимо в долинах. Ми знайдемо плід в долинах (П.П.0611). І в Євангеліє від Луки 0305-06 ми читаємо, що у свій час кожна долина наповниться, а кожен пагорб і гора знизиться - і кожна людина побачить Боже спасіння. Це найвища слава. Бог знайшов місце для відпочинку в нас. Посеред усього пекла, загнивання, гріха, беззаконня та аморальності на землі Бог знайшов місце, де Він може відпочити та виявити Свою милість у спілкуванні з вами та зі мною (Флп.0215).

Print