Вічна система цінностей

Вічна система цінностей

Blog Hits: 611
Пастор Карл Генрі Стівенс

Боже Слово, що рясно пробуває у віруючому (Кол.0316), разом із наповненням і контролем Святого Духа (Еф.0518; 2Пт.0121), створює вічну систему цінностей його життя.

Це означає, що по вірі ми "не дивимося на видиме, а на невидиме. Бо видиме дочасне, невидиме ж вічне" (2Кор.0418). Ми "ходимо вірою, а не видінням" (2Кор.0507), і роздумуємо про те, що вгорі (Кол.0302), де Христос сидить у славі Своєї Завершеної роботи по правицю від Отця (Євр.1012).

Ісус розширив Свою вічну систему цінностей, сказавши: "Не складайте скарбів собі на землі, де нищить їх міль та іржа, і де злодії підкопуються й викрадають. Складайте ж собі скарби на небі, де ні міль, ні іржа їх не нищить, і де злодії до них не підкопуються та не крадуть. Бо де скарб твій, там буде й серце твоє" (Мт.0619-21). У першій частині 6-го розділу Євангеліє від Матвія Ісус прищеплює вічну систему цінностей своїм учням. У другій частині Він показує їм важливість того, щоб мати пріоритети Царства. "Шукайте ж найперше Царства Божого й правди Його, а все це вам додасться" (Мт.0633).

Як тільки ми освоїмо вічні цінності, пріоритети Царства будуть панувати.

Print