Шукати справжній скарб

Шукати справжній скарб

Blog Hits: 615
Пастор Карл Генрі Стівенс

Щоразу, коли ви приймаєте категоріальну доктрину, Бог вносить депозит на ваш банківський рахунок на небі. Коли ви слухаєте проповідь про служіння примирення і підкорюєтесь їй як тільки можете, це може змінити ваш шлюб і сім'ю.

Коли Божа любов проливається в наші серця Святим Духом (Рим.0505), і сила Ісуса Христа входить в нас через Божу силу, Боже Царство всередині дозволяє нам жити у Христі і здійснювати християнське життя назовні. Ми не тільки пересвідчуємо багатство Його життя тут на землі, але також депозити вносяться в банк на небі, і ми стаємо багатими там нагорі.

Якщо ви хочете поговорити про багатство, почніть з послання до Ефесян 0106: "На хвалу слави благодаті Своєї, якою Він обдарував нас в Улюбленім". З грецького тексту випливає, що ми були "обдаровані" Завершеною роботою, тому що Ісус Христос зробив нас справді багатими. Ми маємо рясноту милості та благодаті - рясноту радості, прощення, миру та мудрості. Ми маємо всю глибину багатства Божої мудрості та знання. Наскільки недослідженими є Його присуди!

Print