Пусті слова

Пусті слова

Blog Hits: 799
Пастор Карл Генрі Стівенс

Бог на небі слухає кожного разу, коли ми говоримо. Наша мова часто марна і порожня, що демонструє нашу нездатність оцінювати.

Знову ж таки, послухайте ці слова: "Не тому, що ми в собі здібні помислити (оцінити) щось, як від себе…" (2Кор.0305, розширений переклад). Неможливо, щоб Боже Слово було більш чітким щодо цього життєво важливого моменту. Це так просто, але так змістовно. Жодна людина не має найменшої здатності щось аналізувати. Скільки наших щоденних оцінок надходять безпосередньо з нашої власної обмеженої точки зору? Коли наші думки походять від Бога, наших слів на землі завжди буде мало. Велика частина нашої розмови наповнена думками стосовно життя, що походять або з особистого досвіду, або з суб'єктивності.

Це фантастичний принцип. Зазвичай, коли хтось оцінює предмет чи людину, його думка походить з його власних ресурсів через особистість, досвід, темперамент чи освіту. Часом йому не вистачає належної освіти і він висловлює судження з необізнаності. Давайте пам’ятати про цей ключовий вірш: "Але наша достатність походить з Бога. І Він нас зробив бути достатніми служителями Нового за якістю Заповіту, не букви, не закону, а духа, бо буква та закон вбивають, а Дух оживляє." (2Кор.0305-06, розширений переклад Кеннета Вуеста).

Print