Життя поза стресом

Життя поза стресом

Blog Hits: 625
Пастор Карл Генрі Стівенс

Переможне життя без стресів - це спосіб життя, який багато віруючих ніяк не можуть схопити.

Доктрину потрібно повторювати через молитву та побожне роздумування, щоб правда могла керувати нашими душами. В іншому випадку ми маємо багатство знання, яке ми не можемо застосувати, коли стикаємось із складними обставинами.

Ми можемо бути вільними від стресу, або ми можемо бути наповнені стресом і ніколи не бути вільними. У наших душах живе Божественна система влади. Ми маємо Отця, Сина, Святого Духа і Боже Слово всередині нас. Це наш вибір, використовувати ці ресурси, чи ні. Ми можемо залишити хорошу їжу в морозильній камері та бути голодними. Так само ми можемо ігнорувати те, що Бог вклав в нас.

Важливим є те, чого ми навчаємось після того, як дізнаємось щось. Наприклад, ми можемо прочитати книгу ще раз і здивуватися тому, як багато ми не пам’ятали з першого читання. Але коли ми справді чогось навчились, ми можемо це автоматично і спонтанно використовувати під тиском.

Засвоєний відгук виходить далеко за рамки простого знання чогось. Роздумування про доктрину дає силу витягати речі, які ми "знаємо", і впроваджувати їх у повсякденному житті. Тоді характер Христа може циркулювати в потоках нашої душі.

Print