В'язень Ісуса Христа

В'язень Ісуса Христа

Blog Hits: 617
Пастор Карл Генрі Стівенс

Ніхто не може мати духовного пробудження, якщо спочатку не зазнає духовного ув’язнення. Християни Галатів швидко відхилились від Євангелії благодаті (Гал.0106). Вони знали про неї, але не дозволили, щоб Божа благодать утвердилась у їхніх серцях.

Апостол Павло, навпаки, стверджує: "Коли ж Бог, що вибрав мене від утроби матері моєї і покликав благодаттю Своєю, уподобав" (Гал.0115). Павло став захисником Євангелії благодаті, як раніше був фарисеєм закону. Господь вніс у його життя багато духовних ув’язнення. Якими були б ці ув’язнення для християнина в сучасному суспільстві? Павло був відокремлений від свого природного походження і став "фарисеєм до благодаті". Павлу відкрилася Божа благодать, і він просто передавав її тим, кого він зустрічав під час своїх місіонерських подорожей.

Нехай Господь зробить нас в’язнями Його благодаті. Це означає, що неправедні думки більше не залишаються нестриманими в нашому розумовому ставленні. Це означає, що по благодаті ми врятовані, і лише по благодаті ми зможемо прийнятно служити Богові у своєму повсякденному житті. Згадайте, що сказав Павло: "Отож, благаю вас я, в'язень у Господі, щоб ви поводилися гідно покликання, що до нього покликано вас" (Еф.0401).

Print