Підходити до благодаті

Підходити до благодаті

Blog Hits: 551
Пастор Карл Генрі Стівенс

Наші шляхи - не Божі шляхи. Ми бачимо друга в біді. Однак Божий шлях бачить необхідність, щоб ця біда щось зробила в ньому в цій ситуації.

Нам здається, що певні люди не слухають Божого Слова. Бог говорить, що кожне виголошене послання здійснює те, що Він побажав. Слово ніколи не вертається порожнім (Іс.5511). Ніколи не ставте під сумнів Слово своїми думками. Слово досягне успіхів.

Багато людей не підходять для Царства. Вони підходять лише до цих пір. У Царстві Бог має план, щоб люди взяли Його хрест. Хрест робить нас підходящими до благодать, або ми не потрапляємо в план. Багато людей після проходження випробування залишаються лише з Адамом і не приправляються благодаттю.

Процвітайте у випробуваннях, принесених у ваше життя. Коли ви думаєте, що хтось заподіяв вам біль, подумайте ще раз Божими думками і процвітайте в тому, що Бог посилає. Не будьте висланими із випробування обставинами, що склалися, але посилайте туди життя Христа, щоб розвіяти думки, які ворог задумав проти вашої перемоги. Коли ви потрапляєте на Божий шлях, перебуваючи в Божих думках, ви будете процвітати (Пс.0103). Ви торкаєтесь ситуації небесами. З кожною зробленою присягою ми несемо відповідальність. Бог присягнув, коли дав нам Слово. Він взяв відповідальність Слова і присягнув, що воно ніколи не повернеться порожнім. Ми за Бога у всьому, живемо як продукт Божого Слова.

Print