Життя нагороди

Життя нагороди

Blog Hits: 519
Пастор Карл Генрі Стівенс

Послух пророкові приносить пророчу нагороду на моє життя. Я можу отримати для свого життя ту саму благодать, яку отримав пророк від Бога (Мт.1041). Це означає, що, підкоряючись делегованій владі Бога, я пожинаю те, що вони пожали від Бога.

Божій делегованій владі було делеговане послання благодаті. Я приймаю це послання і приймаю нагороду, яку пророк отримав від Бога у цьому об’явленні.

Скільки людей самопризначені і живуть розчаровані в труднощах, тому що вони не підкорені Божій владі? Вони платять ціну за своє незалежне самопризначення. Вони мають усілякі душевні болі, тому що не отримують винагороду пророка. Вони не отримують покриття Тіла. Благодать, отримана як пророча винагорода, ховає вас у Тілі. Заховані в Тілі, ви дозволяєте Христу христити вас у спільні (корпоративні) клітини Його життя на досвіді.

Ви заховані в любові один одного. Він заховав нас у милості один одного, яку ми отримали в нагороду за слухання урядового послання від Голови, Христа. В Тілі ми сховані в очищенні. Ми заховані від того, на що заслуговуємо, від незрілості, від результатів своєї тривоги. В Тілі наша винагорода за те, що ми перебуваємо в ньому, полягає в тому, що ми люблені, покриті та захищені іншими через Слово правди в милості благодаті. Ми отримуємо надійну благодать для свого життя, перебуваючи під урядом благодаті як нашої влади.

Print