Спільність з Отцем

Спільність з Отцем

Blog Hits: 506
Пастор Карл Генрі Стівенс

Усі ми, як християни, хочемо краще пізнати нашого Господа: "Вірний Бог, що ви через Нього покликані до спільноти Сина Його Ісуса Христа, Господа нашого" (1Кор.0109). Ми покликані до спільності з Ісусом Христом.

 Одним з хороших методів пізнання Ісуса є вивчення Його смерті на хресті та Його воскресіння. Ми повинні глибоко це усвідомлювати. Саме в цих двох подіях і знаходиться вічне життя. Пізнати Його - це вічне життя (Ів.1703). Коли ці дві події та їх наслідки стають вкорінені в нашому розумі, ми можемо увійти в глибокі підвалини і мати спроможність пристосовуватися до плану. Це дозволяє нам пізнати Його. Тоді, що б не трапилось, ми в безпеці, тому що знаємо, на що спирається наше існування – на завершену роботу, а не на нас самих.

Ми можемо мати спільність з Богом через Слово і роздумуючи про Його Завершену роботу. "Що ми бачили й чули про те ми звіщаємо вам, щоб і ви мали спільність із нами. Спільність же наша з Отцем і Сином Його Ісусом Христом" (1Ів.0103). Через Його Слово ми можемо зробити пізнання Його та силу Його воскресіння нашим пріоритетом (Флп.0310).

Print