Злодій, гордість

Злодій, гордість

Blog Hits: 490
Пастор Карл Генрі Стівенс

Гордість - це злодій, що намагається повністю знищити віруючого. Саме через це сатана був скинутий з неба (Об.1209).

В його серці знайшлося беззаконня (Єз.2815). Після того, як зле насіння було посіяне, він продовжував поливати його, вигукуючи: "Я звеличусь над Всевишнім" (Іс.1414). Гордість позбавила його славного місця на небі (Об.1208).

Цей злий злодій заважає християнам шанувати інших більше за себе (Флп.0203) і служити іншим в Тілі Христовому (1Пт.0410). Люди, які стають його жертвою, в кінцевому підсумку зневажають свого ближнього (Пр.1112) і порушують заповідь любити свого ближнього як самого себе (Гал.0514). Таким чином народжується розлад і втрачається благословіння.

Ми, як послідовники Ісуса, повинні стежити за тим, щоб наші благословіння від Бога не були вкрадені у нас. Нам потрібно тримати себе смиренними перед Господом, щоб ми могли благословити багатьох людей (Рим.0515). Нам потрібно зайняти низьке місце, відпочиваючи в благодаті Ісуса Христа. Остерігайтеся грабіжника - гордості. "Перед загибіллю гордість буває, а перед упадком бундючність. Ліпше бути покірливим із лагідними, ніж здобич ділити з бундючними" (Пр.1618-19).

Print