Об'єкти вічної любові

Об'єкти вічної любові

Blog Hits: 629
Пастор Карл Генрі Стівенс

Звичайно, Бог поводиться з нами на особистому рівні любові, коли Йому доводиться нас дисциплінувати. Але найбільша новина про славне Євангеліє полягає в наступному: немає іншого способу підходити до гріха, беззаконня та урядового зла сатани, крім як з позиції Завершеної роботи.

З цієї точки зору Бог відкриває нам владу, силу та безмежний обсяг Своєї благодаті. Нас вчать, що вічна любов зробила, робить і буде робити і надалі. Ми є об’єктами цієї вічної любові - якби ми лише змогли це зрозуміти.

Якщо ви роздумуватиме про цю любов через Святого Духа, ви будете так само приголомшені, як був плачучий пророк Єремія. Апостол Павло плакав день і ніч протягом трьох років, коли розмірковував над цим (Дії2029-31). Він був так зламаний, тому що зрозумів силу Божої любові, яка зробила неможливим сатані, обставинам чи чомусь, що трапляється у нашому житті, відокремити нас від Бога. Як найближчі друзі, ми нерозлучні (Рим.0838-39).

Через Завершену роботу Бог зарахував Свою праведність окремо від діл (Рим.0406). І оскільки Бог за нас, ніхто ніколи не може виступити проти нас. Кожен християнин повинен це зрозуміти, потім прийняти це, повірити в це і ходити в ньому по вірі.

Print