Відгукуйтесь на Боже призначення

Відгукуйтесь на Боже призначення

Blog Hits: 510
Пастор Карл Генрі Стівенс

Ісус Христос посилає людей в уряді Духа. Що б вони не вирішили, Бог їх підтримує. Христос - Викупитель, Живе і Написане Слово вічності. Кого Він посилає, тих Він підтвердить, і те, що робиться через них, Він збереже.

Тисячі цього не розуміють. Ви не маєте права відкидати тих, кого Бог посилає. Ви або підтримуєте Божих людей, або міра вашого життя матиме нестачу, і ви пожнете тління (Гал.0608). У вас немає альтернативи, щоб зробити свій вибір підтримати чи бути проти. Якщо ви відкидаєте того, кого посилає Христос, ви відкидаєте Христа (Лк.1016). Якщо за власною волею ви йдете проти Божого життя, ви ніколи не зможете уникнути реальності того, що спричинить ваше рішення.

Ми живемо в апостольській спадкоємності, яка ніколи не закінчувалася. Апостоли отримали владу, а потім навчали інших, і дари були визнані. Коли апостоли померли, їх замінили інші, які, у свою чергу, навчали інших і так далі, в той час як Бог піднімав людей через благодать.

Апостольська спадкоємність триває вже 2000 років, але сенс був втрачений у лаодикійському дусі. Зараз люди не підкорюються буквально апостолу та пророку. Вони лише шанують  в певній мірі в природному бажанні. Слово правди кине виклик тим життям, які відкинули уряд і зреклися хреста. Тікайте від незалежності. Усвідомте тих, кого послав Бог.

Print