Справжній відпочинок

Справжній відпочинок

Blog Hits: 470
Пастор Карл Генрі Стівенс

Коли людина неспокійна, вона не прийшла до Ісуса, щоб знайти спокій. Вона дивиться на себе та інших, щоб знайти радість і мир, але це марна спроба.

Єдиний справжній відпочинок для її душі - це відпочинок, який Бог забезпечив для Своїх людей (Євр.0409). Для Божих людей існує досконалий мир і внутрішнє щастя, яке приходить лише через зосередження на Христі та на живому Божому Слові (Євр.0412). Коли розум християнина зосереджений на Бозі та Його забезпеченнях, розум утримується від логічного обґрунтування проблеми. Він не зосереджується на деталях, поки Божий слуга проповідує послання. Він не має поганого самоуявлення.

Розум, зосереджений на Христі, захоплений благодаттю, і в ньому панує Божа любов. Саме це захоплення Господом Ісусом Христом приносить внутрішнє зцілення; саме ця зосередженість на доктрині заспокоює емоції, загоює рани і дозволяє відпочинку віри опанувати розумом. Відпочинок віри - це більше, ніж просто принцип. Він має бути реальністю у житті кожного віруючого. Як випливає зі слова, це відпочинок, який походить від віри в Бога. "Віра від слухання, а слухання через Слово Христове" (Рим.1017). Саме Боже Слово, проникаючи у вашу душу, зцілить вас.

Print