Відпочинок для Божих людей

Відпочинок для Божих людей

Blog Hits: 524
Пастор Карл Генрі Стівенс

Багато християн живуть стрімким життям, але вони ніколи не вчаться виділяти час для відпочинку. Вони продовжують нескінченну діяльність, поспішаючи з місця до місце.

"І сказав Він до них: Ідіть осібно самі до безлюдного місця, та трохи спочиньте. Бо багато народу приходило та відбувало, аж навіть не мали коли й поживитись" (Мр.0631).

Бог відпочив на сьомий день від Своєї роботи, ще навіть до того, як дав десять заповідей (Вих.2011). Бог пояснив, що земля повинна спочити, щоб потім давати врожай (Лев.2503-07). Коли земля лежить незорена, вона отримує назад поживні речовини, щоб вона могла краще давати врожай наступного року. І, "отож, людові Божому залишається суботство, спочинок" (Євр.0409). Бог виділив час оновлення для Своїх людей. Шануйте Божий принцип відпочинку, щоб ви не втомлювалися у своїй щоденній діяльності та служінні.

Подумайте, що це може означати для вас, коли ви віддаляєтеся від тисків цього життя, щоб бути спокійними і приймати від Бога. "Хто бо ввійшов був у Його відпочинок, то й той відпочив від учинків своїх, як і Бог від Своїх. Отож, попильнуймо ввійти до того відпочинку, щоб ніхто не потрапив у непослух за прикладом тим" (Євр.0410-11).

Print