Відновлення наших емоцій

Відновлення наших емоцій

Blog Hits: 499
Пастор Карл Генрі Стівенс

Іноді люди приймають рішення думати або діяти в той спосіб, що суперечить тому, що сказав Бог. Псалом 38 говорить про результат неправильних рішень у житті однієї людини.

Цар Давид згрішив, а потім приховав свій гріх. Він не постав перед Богом з чесністю протягом одного року. Він поніс серйозне покарання у своїх емоціях та тілі. "Скорчений я, і над міру похилений, цілий день я тиняюсь сумний, бо нутро моє повне запалення, і в тілі моїм нема цілого місця. Обезсилений я й перемучений тяжко, ридаю від стогону серця свого" (Пс.3806-08).

Емоції псалміста палали реакцією і занепокоєнням. Вони не відгукувались відповідно до початкового задуму Бога. Псалом 1607 говорить нам, як відновити свої емоції. "Благословляю я Господа, що радить мені, навіть ночами навчають мене мої нирки". Коли ми насичуємо свій розум Божим Словом, наші емоції відгукуються відповідним чином - навіть вночі або в темні часи нашого життя.

Коли ми приймаємо Його пораду, мудрість контролюватиме наші емоції в часи випробувань. Бог хоче відновити емоції кожного віруючого, щоб вони могли сказати разом із Давидом: "Через те моє серце радіє та дух веселиться, і тіло моє спочиває безпечно!" (Пс.1609).

Print