Вперед до перемоги

Вперед до перемоги

Blog Hits: 547
Пастор Карл Генрі Стівенс

Одна з найважливіших речей, якої кожен з нас може навчитися, - це принцип руху вперед. Напевно, кожен віруючий пересвідчує важкі часи.

Але ці періоди дуже важливі для нашого духовного зростання. Вони вчать нас бачити реальність Послання до Римлян 0837: "Але в цьому всьому ми перемагаємо (більше, ніж переможці) Тим, Хто нас полюбив".

Фраза "більше, ніж переможці" виглядає грецькою як одне слово, hupernikao. Huper, префікс прийменника, означає "більше; вище". Nikao - це форма слова nike або "перемога". Це приголомшлива правда! Наша перемога не є земною, що залежить від виконання чи представлення. Ні, саме через Ісуса Христа та Його кров ми перемогли!

Розглянемо день, коли Ісус зійшов на небо (Дії0109). Це була остання можливість для сатани та його падшого війська здійснити наступ проти Христа. Їхні зусилля були безрезультатними, і Ісус відкрито вивів їх на посміховисько, згідно Послання до Колосян 0215: "Роззброївши влади й начальства, сміливо їх вивів на посміховисько, перемігши їх на хресті". Звичайно, Він робить так, що ми перемагаємо в будь-яких обставинах!

Print