Від слави до слави

Від слави до слави

Blog Hits: 493
Пастор Карл Генрі Стівенс

Подумайте про чинність, правдивість, цінність і чесноту Божого Слова. Біблія говорить в Книзі Буття 0207, що Бог створив людину із земного пороху.

Людське тіло складається з тих самих елементів, з яких складається пил, і ми маємо наукові докази, щоб це довести! Потім Господь вдихнув у людину подих життя (людський дух), так що людина стала живою душею - духовною, моральною істотою з розумінням та інтелектуальною здатністю розширюватися, щоб бути подібною до Бога.

Бог не створив з пороху обох, і чоловіка, і жінку. Спочатку Він створив чоловіка, а потім вивів жінку з чоловіка. Так само Церква вийшла з Христа - з Його життя. Те саме життя, яке знаходиться в Голові, Ісусі Христі, є і в Його Тілі на землі, "повні Того, що все всім наповняє" (Еф.0123).

Уявіть собі досконале тіло на небі, без вад - і там ніколи нічого не старіє! Ми співаємо пісню: "Від слави до слави Він змінює мене - від земного до небесного". Бог будує цю славну Церкву через процес трансформації. Коли ми продовжуємо дивитись у дзеркало Божого Слова, нас змінюють від слави до слави (2Кор.0318).

Print