Вічні реалії

Вічні реалії

Blog Hits: 464
Пастор Карл Генрі Стівенс

Пекло - це підготовлене місце для непідготовлених людей! Відповідно до Євангелії від Івана 0316, Бог ніколи не мав наміру, щоб хтось загинув у вогненному озері, яке з самого спочатку було підготовлено для сатани та його ангелів. Однак для кожного, хто відкидає спасіння, пекло має розширити свої поємності.

Суд Білого Престолу (Об.2011) стане найбільш шокуючою, неймовірною подією за всю історію. Пекло вже підігріте знизу. Там будуть лідери земель та царі народів. Якби християни справді вірили в це, це змінило б усе. Це змінило б наше молитовне життя. Це змінило б наші розмови. Це змінило б нашу мотивацію до Євангелізації.

Небеса - дорогоцінне місце, де викуплені проведуть вічність - вгорі. Але пекло кілька разів описується в Книзі Об'явлень як бездонна яма. З усіх страхів, які турбують людей, найпоширенішим є страх падіння. Уявіть собі жахливість падіння та падіння, наодинці та в цілковитій темряві, завжди очікуючи руйнівний і нищівний кінець, і все ж падіння нескінченне і не має виходу. Це стане реальністю для деяких людей, яких ми знаємо і любимо.

Print