Слава!

Слава!

Blog Hits: 619
Пастор Карл Генрі Стівенс

О, як світ потребує побачити Божу славу! Але це станеться лише тоді, коли християни навчаться дозволяти Богові бути Богом.

Божа слава не поділяє простору ні з чим іншим. Тому, коли ми дозволимо Богові наповнити нас Тим, Ким Він є, ми виявимо Його славу. Після смерті та воскресіння Христа і тепер, коли Він сидить по Божій правиці на небі, ми є оселею Бога на землі. Ми - місце, де може спочивати Божа слава.

Всі ми маємо історію окремих проблем. Однак відповіддю для кожної людини є: бути наповненим Божою славою. Перемога приходить тоді, коли природа Бога наповнює нас. Це повна Божа рада щодо значення Послання до Галатів 0220: "І живу вже не я, а Христос проживає в мені".

Припустимо, вам важко любити певну людину. Можливо, ви намагалися подолати щось, що сталося роками раніше, і просто не можете розумом відпустити це. Але тепер Бог робить це у вас і для вас! Як сказано в Першому посланні до Солунян 0524: "Вірний Той, Хто вас кличе, Він і вчинить оте". Крім того, в Книзі Йова 2314, "Він виконає, що про мене призначив".

Тепер ви можете зрозуміти, чому Йов вважав Божі слова кращими та потрібнішими за щоденну їжу (Йов2312, в оригіналі). Божі слова - це Дух і життя (Ів.0663).

Print