Любов без умов

Любов без умов

Blog Hits: 489
Пастор Карл Генрі Стівенс

Якщо ми маємо безумовну любов, ми можемо нести тягар інших. Безумовна любов не обвинувачує іншу людину. Вона любить поза знанням факту того, що людина зробила. Інші люди отримують любов не від нас, а через Святого Духа в нас.

Плід нашого життя - Бог. Ми більше не регулюємося тим, що нам говорять наші відчуття в ситуаціях. Ми не витрачаємо час на порівняння духовності тих, кого бачимо, але живемо в абсолютній любові до всіх причетних, незважаючи на зміни, спричинені тиском ситуацій.

Не виключайте можливості, щоб Божий розум був виражений, через те, що ваше життя регулюється стандартами стосовно інших людей. Лише безумовна любов може бути основою для здійснення Божої волі. Божі думки - це не наші думки. Тому ми повинні жити у вірі, щоб покинути власні інтерпретації того, що, на нашу думку, має бути. Ми не маємо права ставити під сумнів верховну владу. Верховна влада робить те, що хоче, зі своєю власною силою. Стандарти використовуються як засіб пізнання, замість того, щоб дозволити людям зростати в благодаті життя.

Що було б кориснішим? Щоб мені послужили безумовною любов’ю, отримуючи благодать на слабкість, або стикнутися зі знанням про неадекватність, не маючи жодного способу втекти в життя по благодаті? Не турбуйтесь про життя людей, які не відповідають вашим стандартам. Нехай Бог впрацьовує та випрацьовує те, що приємне в Його очах.

Print