Дружба: служити нам у любові

Дружба: служити нам у любові

Blog Hits: 499
Пастор Карл Генрі Стівенс

Наскільки велика темрява людини, коли вона вважає, що темрява, що в ній, є світлом (Мт.0623). Яка велика темрява, коли вона втрачає вічну мету і неподільний Божий погляд на все, що робить, але живе вкраденим життям, вкладаючи свої зусилля у все, що іржавіє та псується (Мт.0619).

Коли вона заявляє, що пересвідчує свободу, вона насправді зв'язана і поневолена собою, дияволом або світом. Вона отримує накази від того, чому вона служить. Багато людей живуть, дозволяючи світові, плоті та дияволу узурпувати владу над їх існуванням. Ситуації домінують над людьми з правилами, змушуючи їх пристосовуватися до представленої потреби та стандарту, який вимагається. Наприклад, дружба призначена Богом, щоб служити нам, передавати любов, мир, надію та розраду, виявляти найкраще в кожному з нас. Але коли ці дружні взаємини стають господарями замість слуг, вони зневажають Голгофу.

Двоє людей можуть бути настільки близькими у своїй дружбі, що вони йдуть проти Божого уряду, Божого Слова, Тіла любові та реальності правди лише для того, щоб зберегти один одного. Дружба стає господарем, і Боже Слово має служити дружбі на її рівні, замість того, щоб вона служила Божому Слову, щоб породити любов Христа. І те, що Бог створив для нашої втіхи та для нашого добра, стає злом, оволодіваючи нашим життям та слугуючи диявольській меті.

Print