Божі улюбленці

Божі улюбленці

Blog Hits: 474
Пастор Карл Генрі Стівенс

Ми дорогоцінні для Бога. Ми - Його улюбленці (одиначки – Пс.3517), і Він хоче, щоб ми мали ніжне серце, маючи здорові емоції, що виявляють Його милість.

Милість означає, що ми не отримуємо заслуженого присуду. Благодать означає, що Бог вільно дає нам благословіння, яких ми не заслуговуємо. Оскільки ми люблені Богом, Він не хоче, щоб наші емоції переносили судження, якого ми насправді заслуговуємо.

Підліток, якого я знаю, проходив через важкі часи. Я писав йому записки щотижня і подружився з ним. У школі він не добре справлявся, але все, чого він потребував, - це бути любленим. Йому була потрібна Божа теплота, коли він цього не заслуговував, і він пройшов через це все дивовижно добре.

Бог називає нас "улюбленими", хоча ми цього не заслуговуємо. Навіть не усвідомлюючи цього, ми стаємо досконалими завдяки Христу. Ми будемо як Він, коли побачимо Його таким, Яким Він є. Він вдосконалює нас (Євр.1014). Він розпочав у нас добре діло і виконає його (Флп.0106), тому що ми Його улюблені - Його улюбленці - сховані з Христом у Бозі (Кол.0303). Не має значення, що ви зробили і коли ви це зробили. Бог називає вас "улюбленими". Просто подякуйте Йому за те, що ви є.

Print